«Να παταχθούν διαφθορά και βία»

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης. Στη συνάντηση το παρών έδωσε και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ του «Δικεφάλου», Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης, όμως όπως ήταν λογικό το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και η πάταξη της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκεται σε πρώτο επίπεδο, της κουβέντας.

Ο κ. Αγγελίδης, διαβεβαίωσε πως θα γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να κυλήσουν όλα ομαλά την Κυριακή. Οι δύο άνδρες, συζήτησαν για τη βία και ξεκαθάρισαν πως πέρα από την τυφλή οπαδική βία, υπάρχουν κι άλλα σοβαρά περιστατικά που προκαλούνται από την εκτεταμένη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ, για ακόμα μία φορά, δια στόματος του προέδρου του, επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του προς την Πολιτεία, για το θέμα της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. Οι προτάσεις αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν αποδεκτές από τον υφυπουργό.  Μάλιστα, Αγγελίδης και Κοντονής συμφώνησαν πως σημαντικό ρόλο στην πάταξη της διαφθοράς θα παίξει η δικαιοσύνη, η οποία ωστόσο δεν κινείται με τους αναμενόμενους ρυθμούς.

Με το γενικότερο κλίμα της σημερινής συνάντησης, να είναι πως ο κ. Κοντονής, είναι ενημερωμένος για τα θέματα της διαφθοράς και δείχνει πως έχει σχέδιο για την αντιμετώπισή της, ενώ η διάθεση που δείχνει έχει ένα κοινό στόχο. Ένα καθαρό ποδόσφαιρο, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του λίγες ημέρες πριν τα βραβεία του ΠΣΑΠ.

Στο τέλος της συζήτησης, το λακωνικό σχόλιο του κ. Αγγελίδη ήταν: «Θα γίνει σε καλό κλίμα», ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί  για θέμα της παραίτησης του Άγγελου Αναστασιάδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα