Αστέρας Τρίπολης: «Τέρμα στην ανοχή. Τέρμα στα φαινόμενα βίας»

«Δεν υπάρχει πια τίποτε που να θυμίζει αυτό που αγαπήσαμε»

Ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωσή του τόνισε πως πρέπει να μπει τέλος στη βία, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Το ποδόσφαιρο είναι και πρέπει να είναι γεμάτο συναισθήματα. Αγάπη, χαρά, ενθουσιασμός! Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, αυτά τα συναισθήματα έχουν πλέον τα τελευταία χρόνια αντικατασταθεί….

Οργή, θλίψη, μέχρι και τρόμος!

Δεν υπάρχει πια τίποτε που να θυμίζει αυτό που αγαπήσαμε! Και δυστυχώς, αυτά τα φαινόμενα έχουν επεκταθεί και σε όλους τους αθλητικούς χώρους.

Λένε ότι πάντα υπάρχει πιο κάτω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, φτάσαμε πια στον πάτο. Δεν μπορεί να υπάρχει καμία συνέχεια, χωρίς πρώτα να υπάρξει ένας τερματισμός.

Τέρμα στην ανοχή! Τέρμα στα φαινόμενα βίας! Τέρμα στην τρομοκρατία από όπου κι αν προέρχεται! Τέρμα στα δολοφονικά χτυπήματα, που προχθές αφορούσαν τον αντίπαλο, χθες αφορούσαν τον διπλανό μας και σήμερα – ΔΥΣΤΥΧΩΣ – αφορούν έναν επαγγελματία Αστυνομικό, στον οποίο στεκόμαστε δίπλα του με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει, και που αύριο θα αφορούν εμάς! Είναι αναγκαίο να ληφθούν μέτρα.

Σκληρά, ουσιαστικά, αποτελεσματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση μέτρα που θα εφαρμοστούν ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ και δεν θα μείνουν στα λόγια. Μήπως και υπάρξει κάποια σωτηρία!

Αν δεν είναι αργά…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα