Νύχτα τρόμου για τον Λευτέρη Πανταζή: Θύμα ληστείας στη Νίκαια

Αντιμέτωπος με ένα ληστή ήρθε ο Λευτέρης Πανταζής το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη μεγάλο σοκ, βλέποντας έναν άντρα γύρω στα 35 όπως τον υπολόγισε, να έχει μπει ο μισός μέσα στο αμάξι του και να προσπαθεί να κλέψει ότι βρει μπροστά του. Όλα έγιναν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Νίκαια για να ηχογραφήσει στο στούντιο ηχογράφησης και σταματώντας σε ένα περίπτερο να πάρει ορισμένα αναψυκτικά, έκανε το λάθος από απερισκεψία να αφήσει το αυτοκίνητο ανοικτό μαζί και τα παράθυρα. Που να το φανταζόταν ότι στα δύο λεπτά που θα έκανε να ψωνίσει θα συνέβαινε αυτό.

«Ήταν απίστευτη εικόνα που αντίκρισα. Κι αυτό γιατί δεν περίμενα πως θα τολμούσε κάποιος να με κλέψει σε τόσο φωτεινό δρόμο, με τόσο κόσμο και τέτοια ώρα. Όμως προφανώς έκανα λάθος», εξήγησε στη «Freddo ο τραγουδιστής. «Μόλις τον είδα, έβαλα τις φωνές και έφυγε, ευτυχώς χωρίς να προλάβει να πάρει το κινητό μου τηλέφωνο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει κανείς να τον ακινητοποιήσει!», δήλωσε.

«Είχα κατεβάσει και τα παράθυρα και το είχα στη θέση του συνοδηγού, οπότε βρήκε ευκαιρία να το αρπάξει. Το ξέρω πως είναι λάθος μου να μην κλειδώνω γιατί το κάνω συχνά» κατέληξε ο Λευτέρης Πανταζής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα