“Οι Έλληνες να φτιάξουμε το δικό μας σχέδιο για βαθιές αλλαγές”

Nα υπάρχει βούληση για συνεργασίες και συννενοήσεις,  δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου από τη Νέα Ερυθραία, εκεί όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, τόνισε πως «βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα”.

Ειδικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός είπε πως “βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα, να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την απαλλάξουμε από βάρη και το πελατειακό κατεστημένο που μας κρατά εξαρτημένους. Αρκεί εμείς οι Έλληνες να φτιάξουμε το δικό μας ελληνικό σχέδιο για βαθιές αλλαγές. Αρκεί η διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους και το ελληνικό σχέδιο να έχει και την υπογραφή του ελληνικού λαού, άμεσα και με δημοψήφισμα. Το Κίνημα αυτό πρεσβεύει και στην ελληνική Βουλή αυτό εγγυάται”.

 Περίμενε στην ουρά

Αξίχει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου περίμενε στην ουρά για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, καθώς η προσέλευση των ψηφοφόρων ήταν μεγάλη.Έτσι, ο επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» έπρεπε να περιμένει υπομονετικά στην ουρά έξω από την αίθουσα, προκειμένου να ψηφίσει.

Στο πλευρό του κ. Παπανδρέου ήταν και η σύζυγός του, Άντα, η οποία ψήφισε ακριβώς μετά από αυτόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα