Ο Οικονόμου «τελείωσε» τον Γαλανό!

Παρελθόν από τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αποτελεί ο Γιώργος Γαλανός και οι συνεργάτες του, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον Ερασιτέχνη, ο οποίος αναφέρθηκε σε γκρουπ επιχειρηματιών, που θα εγγυηθεί την επόμενη μέρα του συλλόγου!

Ραγδαίες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στα διοικητικά των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, καθώς το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη αποφάσισε να διατηρήσει στην προεδρία τον Τάσο Οικονόμου και να κάνει αποδεχτή την παραίτηση του Γιώργου Γαλανού από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ! Η απαίτηση του Γιώργου Γαλανού να παραιτηθεί και ο δεύτερος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μέσα σε διάστημα μόλις ενός μήνα, οδήγησε τελικά στην οριστική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο Γιώργος Γαλανός αποτελεί παρελθόν και αναμένεται γκρουπ επιχειρηματιών, οι οποίοι θα αναλάβουν την… αναστύλωση της ιστορικής ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Γαλανό και τις επίσημες προσβλητικές και ακυρωτικές δηλώσεις του προς τον θεσμό του πρόεδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίζει:

Να διατηρήσει στην θέση του τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αναστάσιο Οικονόμου μέχρι την λήξη της θητείας του και την λύση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Γαλανό αποδεχόμενο την παραίτηση του. Επίσης γνωστοποιούμε ότι ομάδα επιχειρηματιών εγγυάται την οικονομική αρωγή της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα