“Πέφτουν” οι υπογραφές με Σίλντενφελντ!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… γάμου ολοκληρώθηκε στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κατέληξαν σε οριστική συμφωνία με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος θα ανανεώσει την παρουσία του στην ελληνική ομάδα για τρία χρόνια.

Το σίριαλ με τον Κροάτη φτάνει στο τέλος του, καθώς η τελευταία επαφή που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών κατέληξε σε συμφωνία. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο διεθνής στόπερ θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», με τις απολαβές του να κυμαίνονται σε ένα ποσό μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ τον χρόνο, με αρκετά μπόνους για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός είχε δώσει διορία στον ποδοσφαιριστή να απαντήσει μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Όπερ και εγένετο. Ο Σίλντενφελντ επικοινώνησε με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο και τους ενημέρωσε ότι κάνει αποδεκτή την προσφορά του «τριφυλλιού», αφήνοντας τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών για τον μάνατζέρ του, ο οποίος ειδοποιήθηκε να ταξιδέψει εσπευσμένα στην Αθήνα το επόμενο 24ωρο.

Τα «αγκάθια» που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι δύο πλευρές το προηγούμενο διάστημα ήταν δύο. Το πρώτο αφορούσε την εγκατάσταση της οικογένειας του Γκόρντον Σίλντενφελντ στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο θέμα αντιμετωπίστηκε με το πολυετές συμβόλαιο που του προτάθηκε, ώστε ο Κροάτης να έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει τη ζωή του. Το δεύτερο αφορούσε τις πάγιες απολαβές του. Ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε καλά χρήματα, αλλά με μπόνους. Ο διεθνής παίκτης διαπραγματεύθηκε τα… πάγια, με αποτέλεσμα να μειωθούν τα μπόνους και να αυξηθούν τα… σίγουρα.

Πηγή από τον Παναθηναϊκό μας παρουσίασε δεδομένη την ανανέωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, εκτός και αν τις επόμενες 48 ώρες προκύψει πρόταση από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που να υπερβαίνει τις δυνατότητες του «τριφυλλιού». Το θέμα θα κλείσει και τυπικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αμέσως μετά θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ. Επί της ουσίας, ο Σίλντενφελντ λογίζεται ως μεταγραφή, καθώς ανήκει στην Ντιναμό Μόσχας, παρ’ ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα