ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ: «Συντεταγμένα η ΝΔ στην ψηφοφορία για την συμφωνία»

Την έντονη δυσαρέσκειά του, αλλά και συνολικά της ΝΔ για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά της ως πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης. Παράλληλα, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ενώ για τη στάση της ΝΔ απέναντι στην όποια συμφωνία, τονίζει ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί πριν δει το περιεχόμενό της.
Ωστόσο, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ αποσαφηνίζει ότι στη σχετική ψηφοφορία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να εμφανιστεί συντεταγμένο, αφού θα έχει προηγηθεί συζήτηση στα αρμόδια όργανα.
Ακόμη επισημαίνει ότι, σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ θα διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και το ευρώ και χαρακτηρίζει ψευτοδίλημμα το αν θα πληρωθεί η δόση στο ΔΝΤ ή μισθοί και συντάξεις.
Σχετικά με τα εσωκομματικά της ΝΔ αναφέρει ότι δεν υπάρχει περιθώριο προσωπικών στρατηγικών στη φάση που είμαστε σήμερα και περνά η χώρα και σημειώνει πως τακτικό συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον Ιούνιο του 2016.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα