Ποιους «αδειάζει» η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Σας σιχαίνομαι»

Kαταπέλτης ήταν το κείμενο που ανάρτησε στο Facebook το βράδυ της Δευτέρας η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το γνωστό μοντέλο λίγο πριν τη λαμπερή βραδιά των Madwalk που θα ανέβαινε στην πασαρέλα για το show γνωστού σχεδιαστή, αποχώρησε άρον-άρον, όντας πυρ και μανία. Αφορμή στάθηκε το τηλεφώνημα του συντρόφου της, που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του σχεδιαστή, προειδοποιώντας τη να τον κλείσει, και ακολούθησε ο κακός χαμός.

«Απόψε τελικά δεν θα με δείτε στα madwalk , Διότι δεν μπορώ να συνεργάζομαι Με σάπιους ανθρώπους / εκμεταλλευτές ! Τους έχω κάνει ότι ζήτησαν σε θέμα διαφήμισης όπως μου ζήτησαν, τους παρείχα με κάθε μέσο που μπορώ προβολή, (δεν ζήτησα καμία απολαβή, οι ίδιοι απλά έκαναν συμβόλαιο που έχω στα χέρια μου για 100€ έτσι Κάτι συμβολικό όπως λένε εκείνοι) αλλά απ ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετό για κάποιους που δείχνουν άντρες αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι !
Και ο λόγος ; να γελάσετε ! Επειδή μιλούσα για το ποσό καλό άντρα έχω σε όλα τα κορίτσια με πολύ αγάπη στα μάτια μου και έπειτα όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο να δει αν χρειάζομαι τίποτα και γελάγαμε όπως κάνουμε πάντα στο (FaceTime) με τον σύντροφο μου και απ ότι φαίνεται ζήλεψε ο “σχεδιαστής”- επιχειρηματίας -κακός γκει, που δεν έχει βρει ευτυχία στη ζωή του μου απαίτησε να βγω έξω με φωνές λες και του σκότωσα την μάνα από το καμαρίνι αν θέλω να μιλήσω με τον γκόμενο μου ! (Επακριβώς τα λόγια του) βγήκα την πρώτη φορά (διότι είπα εντάξει μην δημιουργηθεί θέμα) και όταν ξανά μπήκα το επανέλαβε που γινόταν φασαρία απ όλα τα άτομα και όλα τα κορίτσια μιλούσαν με τους συντρόφους τους! Είτε με βίντεο είτε με FaceTime είτε φωτο ! Ο κάθε ένας έκανε ότι ήθελε ! Anyway ..
Απαίτησα συγνώμη για τον τρόπο που μου έβαλε τις φωνές μπροστά σε όλο τον κόσμο !
Γύρισε την πλάτη του και περίμενε να κάτσω στα αυγά μου ! Αλλά ΜΑΛΑΚΑ δεν στα είπαν καλά ! Δεν είμαι κότα ! Έτσι είπα και αποχώρησα !
Εννοείτε έβγαλα την περούκα και τα βρωμο ρούχα τους και έφυγα !
Σας Σιχαίνομαι και δεν σας βλέπω πουθενά», εξήγησε έξαλλο το μοντέλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα