Που θα πάει ο Κάρλος Ζαμπράνο;

Στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είναι μπλεγμένος ο ίδιος ποδοσφαιριστής, κάτι που δεν είναι και τόσο παράδοξο, καθώς πολλοί μάνατζερ επιλέγουν  να προτείνουν παίκτες σε ομάδες της ίδιας χώρας. Πρόκειται για τον Κάρλος Ζαμπράνο.

Πρόκειται για έναν Περουβιανό στόπερ, 28 ετών, ο οποίος έχει εμπειρία από την Μπουντεσλίγκα, καθώς αγωνίστηκε σε Σάλκε, Σανκτ Πάουλι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ από πέρσι αγωνίζεται στη Ρούμπιν Καζάν.

Στην τωρινή του ομάδα, όμως, δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή, Κουρμπάν Μπερντιέφ και παρά το ότι στοίχισε 3,5 εκατομμύρια ευρώ, οδεύει προς την έξοδο. Η Ρούμπιν θέλει να τον ξεφορτωθεί και αν καρπωθεί ένα μικρό ποσό θα είναι ευχαριστημένη, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως οι παίκτες φεύγουν ελεύθεροι, αφού οι περισσότερες ομάδες δεν θέλουν να ξοδεύουν χρήματα για παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Για την ώρα ο ΠΑΟΚ δείχνει πιο ζεστός για τον Περουβιανό στόπερ, αλλά και στον Πειραιά ψάχνουν κεντρικό αμυντικό κι αν ο Χάσι πει το «οκ» ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα του κάνει τη χάρη, διότι μέχρι στιγμής έχει διαπιστώσει πως οι επιλογές του έχουν βάση!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα