Σίλντενφελντ: Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός

«Πρωταρχικό μέλημα του Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό». Τάδε έφη ο μάνατζερ του Κροάτη αμυντικού, ο οποίος μίλησε για το παρασκήνιο των επαφών που έχουν ξεκινήσει.

Ο ατζέντης, ονόματι Μάριο Κνεζ, έκανε δηλώσεις στο «gazzetta.gr», λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Νομίζω ότι το έχει πει πολλές φορές ότι νιώθει καλά στον Παναθηναϊκό. Από το ξεκίνημα της σεζόν έχουμε ξεκαθαρίσει οτι προτεραιότητά μας είναι η ανανέωση του συμβολαίου του.

Με τον Παναθηναϊκό είμαστε σε επαφή από τον Ιούλιο όταν και ξεκίνησε ο δεύτερος δανεισμός του Γκόρντον. Είναι οι εργοδότες του πελάτη μου και όπως καταλαβαίνεις είναι λογικό να είμαστε σε συχνή επαφή. Για την πρόταση ανανέωσης όμως δεν έχουμε συζητήσει ακόμη.

Θα έλεγα ψέματα αν σου απαντούσα ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Το γεγονός ότι σε τρεις μήνες θα είναι ελεύθερος και παίζει πολύ καλά, είναι κάτι που οι ομάδες το γνωρίζουν. Τώρα όμως, είναι συγκεκριμένος στον Παναθηναϊκό και στην εφετινή σεζόν. Όπως σου είπα αγαπάει την ομάδα και θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εφετινή χρονιά. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα