Σενάρια αντικατάστασης του Αρσέν Βενγκέρ!

Η «χαμηλή πτήση» που πραγματοποιεί η Άρσεναλ και την τρέχουσα περίοδο στην Premier League επαναφέρουν τα σενάρια αντικατάστασης του Αρσέν Βενγκέρ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Αγγλία, κυκλοφορεί μία λίστα με πέντε ονόματα προπονητών, οι οποίοι παρουσιάζονται ως υποψήφιοι να διαδεχθούν τον Αλσατό τεχνικό. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η φιλοσοφία του ταιριάζει σε ικανό βαθμό με εκείνη του λονδρέζικου συλλόγου.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος πέτυχε το θαύμα, αναγεννώντας την Ατλέτικο Μαδρίτης, κατακτώντας τον τίτλο στην Ισπανία και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League. Ακολουθεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος παρουσίασε το απόλυτο ποδόσφαιρο με την Μπαρτσελόνα, ενώ τα πηγαίνει περίφημα και στην Μπάγερν Μονάχου, στον πάγκο της οποίας κάθεται τη δεδομένη περίοδο.

Στην 4η θέση είναι ο Ιταλός Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ που υπάρχουν, κατακτώντας τίτλους με όσες ομάδες συνεργάστηκε. Στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου βρίσκεται, έχει βάλει στόχο την κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν του Champions League. Τέλος, υπάρχει και το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον.

Οι Λονδρέζοι βλέπουν ότι δεν… τραβάει η ομάδα με τον Αρσέν Βενγκέρ πλέον, αλλά οι σκέψεις τους για μία πιθανή αντικατάστασή του, «ταξιδεύουν» για το καλοκαίρι και όχι άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα