Στ΄ άρματα, στ’ άρματα…

ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ

Δεν της έφταναν της κυβέρνησης οι πιέσεις που δέχεται στο εξωτερικό από τους δανειστές προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, έχει να αντιμετωπίσει και την αυξανόμενη πίεση που ασκούν στο εσωτερικό οι κοινωνικές ομάδες με πρώτη για την ώρα τους αγρότες.

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας που διανύουμε έχουν στηθεί τα πρώτα μπλόκα και σήμερα ο γνωστός αγροτο-συνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας δηλώνει απερίφραστα ότι δεν θα αφήσουν την κυβέρνηση σε χλωρό κλαρί.

«Την πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. που μας ξεκληρίζει δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, και συνεχίζει στο ίδιο σκληρό αντιπολιτευτικό τέμπο:

«Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, το μπλόκο της Νίκαιας θα στηθεί και θα ενισχυθεί (…).Ήδη, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, είναι στημένα αγροτικά μπλόκα. Όλοι επιμένουμε πως τα αιτήματά μας είναι δίκαια και θα συνεχίσουμε να τα διεκδικούμε γιατί πρέπει να ζήσουμε».

Σημειώνεται ότι όντως το μπλόκο της Νίκαιας ενισχύεται, καθώς λίγο μετά τις 15:00 αγρότες από την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, μαζί με τους συναδέλφους τους από τη Λάρισα, έφτασαν στο σημείο, βγάζοντας τα τρακτέρ στο οδόστρωμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα