Στα μαχαίρια Φώφη – Αλέξης

Σε έκρυθμο κλίμα θα διεξαχθεί η αυριανή συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου ο πρωθυπουργός να την ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό. Αφορμή για την ανταλλαγή πυρών ήταν η δημοσιοποίηση εκ μέρους της προέδρου της ΔΗΣΥ της τηλεφωνικής επικοινωνίας, κατά την οποία η κα Γεννηματά ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συγκληθεί το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της απάντησε «θα το δούμε εν ευθέτω χρόνω».

Η κα Γεννηματά σχολιάζοντας την απόρριψη του αιτήματος υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει εξασφαλίσει συναίνεση ούτε καν μέσα στην κυβέρνησή του. «Θεωρούμε ότι ακολουθεί μυστική διπλωματία και με όσα κάνει διχάζει τους Έλληνες. Θα πάμε στις 12:30», είπε.

Διαρροή από το Μαξίμου

Λίγο αργότερα κυβερνητικός αξιωματούχος μέσω διαρροών από το Μαξίμου εγκάλεσε την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για «ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό».

Όπως επί λέξει σημείωνε, «η κα Γεννηματά πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό, πριν ακόμα προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για ενημέρωση. Λίγο περισσότερη εθνική υπευθυνότητα σε τέτοια συγκυρία δεν θα έβλαπτε», καλεί την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ο ίδιος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Φυσικά δεν άργησε η απάντηση από τη Χαριλάου Τρικούπη. Έτσι συνεργάτες της κας Γεννηματά απάντησαν στα σχόλια των κύκλων του Μαξίμου για το τι ειπώθηκε στη τηλεφωνική συνομιλία των δύο πολιτικών αρχηγών.

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα το ποιος λέει ψέματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό», αναφέρει η απάντηση των συνεργατών της κας Γεννηματά.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα