Στα… χασομέρια, «σεφτέ» ο Χατζηισαΐας και τρίτος ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά αλλά κατάφερε τελικά να μη σπάσει την ευνοϊκή παράδοση που έχει δημιουργήσει στην Τρίπολη. Στις καθυστερήσεις, έβαλε το «χρυσό» γκολ και επικράτησε του Αστέρα για 7η συνεχόμενη αναμέτρηση. Μάλιστα, τις έξι από αυτές με το ίδιο σκορ. Η έβδομη νίκη τους μακριά από το Περιστέρι, έστειλε τους «κυανόλευκους» στην 3η θέση (μέχρι να τελεσιδικήσει η έφεση του Ολυμπιακού). Και περιμένουν να δουν τι θα κάνουν αύριο (18/2) οι «ερυθρόλευκοι» που υποδέχονται, στο άδειο -λόγω τιμωρίας- «Γ. Καραϊσκάκης», τον Πανιώνιο.

Ο αγώνας στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στη Super League, δεν έθελξε με το θέαμα. Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των δύο ομάδων, δεν είχε καλό ρυθμό και έγιναν λίγες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά απείλησαν, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν δεν αξιοποίησαν 1-2 ευκαιρίες που δημιούργησαν και τέρμα. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Απέκτησε τον έλεγχο, πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ.

Ο χρόνος κυλούσε, καμιά από τις αντιπάλους δεν παραβίαζε την εστία της άλλης και το ρολόι έδειχνε τις καθυστερήσεις. Όλοι πίστευαν ότι η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ. Όμως ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είχε διαφορετική γνώμη. Ο Γιαννούλης εκτέλεσε κόρνερ και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός «τσίμπησε» την μπάλα με τέτοιο τρόπο και τόσο ώστε αυτή να περάσει «από τη μύτη της βελόνας», ανάμεσα σε 3-4 παίκτες, και να καταλήξει στα δίχτυα (91’).

Ο σκόρερ πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στη σεζόν και ο Ατρόμητος την κατάκτηση των τριών πόντων που τον έστειλαν στην 3η θέση με 42 βαθμούς. Ο Αστέρας παρέμεινε – πέντε αγώνες χωρίς νίκη και- στην 7η θέση με 28 πόντους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα