«Τρέφομαι με ηλιακή ενέργεια»: Ποια γνωστή Ελληνίδα ανακάλυψε τη «μαγική» δίαιτα

Αν και τα έχουμε ακούσει όλα γύρω από απίστευτες δίαιτες, αυτή που κάνει η Ματθλίλδη Μαγγίρα πραγματικά ξεπερνάει κάθε άλλη. Όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη, βρήκε έναν θαυματουργό τρόπο να διατηρεί τη σιλουέτα της άψογη, ακολουθώντας τη μέθοδο «Sun Gazing».

Πώς γίνεται αυτό; «Ή την πρώτη ώρα από την ανατολή του ηλίου, ή την τελευταία ώρα από την δύση που ο ήλιος δεν έχει υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες για να βλάψουν το μάτι, βλέπεις τον ήλιο. Ξεκινάς βέβαια και το εκπαιδεύεις το μάτι σου, την πρώτη μέρα 10 δευτερόλεπτα. Πάντα ξυπόλητος ώστε να γειώνεις την ηλιακή ενέργεια. Κοιτάς τον ήλιο 10 δευτερόλεπτα, την επόμενη 20, πάντα προσθέτεις 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να φτάσεις τα 44 λεπτά που ολοκληρώνεται αυτή η θεραπεία» εξήγησε χαρακτηριστικά.

«Τρέφεσαι για όλη την υπόλοιπη ζωή σου με ηλιακή ενέργεια, διορθώνονται όλες οι ασθένειες των ματιών. Έχω δει αλλαγή και στα μάτια, βλέπω καταπληκτικά» τόνισε επίσης η Ματθίλδη Μαγγίρα καλεσμένη στην εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά, προσθέτοντας πως επιπλέον έχει γίνει χορτοφάγος εδώ και 5 χρόνια.

ττττττττττττττττττττττττττττη

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα