Ψάχνουν για μαίες στο Ρέικιαβικ!

Για μία ακόμη φορά μία ποδοσφαιρική επιτυχία αποδεικνύεται ευεργετική ως προς τη σεξουαλική δραστηριότητα των φιλάθλων!

Πριν από εννέα μήνες, στις 26 Ιουνίου του 2016, η Ισλανδία πέτυχε τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική νίκη της ιστορίας της, καθώς ανέτρεψε το σκορ και νίκησε 2-1 την Αγγλία με αποτέλεσμα να προχωρήσει στο Euro της Γαλλίας, προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στο βόρειο νησί των 335.000 κατοίκων!

Σήμερα ο ενθουσιασμός έχει μάλλον καταλαγιάσει, αλλά τα… απομεινάρια της χαράς και της έκστασης βρίσκονται στις κοιτίδες των μαιευτηρίων και στις κοιλιές των γυναικών που από μέρα σε μέρα γεννούν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Independent, τις μέρες αυτές παρατηρείται έκρηξη γεννήσεων στην Ισλανδία που οφείλεται ξεκάθαρα στη βραδιά του ποδοσφαιρικού θριάμβου του περασμένου Ιούνη.

Αντίστοιχη «κινητοποίηση» είχε παρατηρηθεί στη Βαρκελώνη το Φλεβάρη του 2010, με τους ειδικούς να εξηγούν πως η αύξησης των γεννήσεων  οφειλόταν στις απανωτές επιτυχίες της Μπάρτσα μέσα σε ένα τετραήμερο, το 2-6 επί της Ρεάλ στο Μπερναμπέου (νίκη μισό πρωτάθλημα) και το 1-1 στο Λονδίνο με την Τσέλσι (με το γκολ πρόκριση του Ινιέστα στις καθυστερήσεις).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα