Άγριος τσαμπουκάς για τα μάτια της Βανδή: Παραλίγο να παίξει ξύλο ο Ντέμης

Λίγο έλειψε να τους βγούνε ξινές οι καλοκαιρινές διακοπές τους στη Λήμνο, που σύμφωνα με το περιοδικό Yeah, σημαδεύτηκαν από ένα δυσάρεστο γεγονός. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν καλεσμένοι φίλων τους να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μία ερημική παραλία του νησιού, με τις δύο γυναίκες να μένουν κάποια στιγμή μόνες, όταν δέχτηκαν την ενοχλητική «επίθεση» από έναν άντρα.

Μόλις η φίλη της τραγουδίστρια πήγε να κάνει μία βουτιά, βρήκε την ευκαιρία ένας νεαρός άντρας να την πλησιάσει και να της μιλήσει ξεκινώντας τα κομπλιμέντα, λέγοντάς της ότι μοιάζει με 20άρα, έχει απίστευτο σώμα , με την ίδια να δείχνει να κολακεύεται, όχι όμως και ο σύζυγός της, με το που επέστρεψε και είδε τη συνομιλία, έγινε έξαλλος. Πλησιάζοντας κοντά στη γυναίκα του, ζήτησε από τον άντρα να φύγει και να μην την ενοχλεί, ώσπου εκείνος ξεστόμισε μία φράση που έκανε τον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ, πυρ και μανία.

«Αν δεν θες να την πειράζουν τότε πες της να μην βάζει τέτοια μαγιό που δεν κρύβουν τίποτα»!

Εκεί ο Ντέμης Νικολαΐδης πήγε να τον… αρπάξει -σύμφωνα με το δημοσίευμα- αλλά ευτυχώς τον κράτησε ο φίλος του που φώναζε στον άλλο να φύγει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα