Άνετα ο Ολυμπιακός, 1-3 στα Πηγάδια τη Skoda Ξάνθη

Πάντα πρώτοι οι "ερυθρόλευκοι" με τέσσερα στα τέσσερα

Η καλύτερη μέχρι πρότινος άμυνα του πρωταθλήματος υπέκυψε στην καλύτερη επίθεση κι έτσι ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τα Πηγάδια επικρατώντας 1-3 της Skoda Ξάνθη για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Οι “ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ με τον Ντουρμάζ στο 42′, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν σχετικά γρήγορα, τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με τον Ντιμιτρόφ. Στο 65′ ο Φορτούνης με πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμάζ έκανε το 1-2 και ο Έλληνας μέσος πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο 68′ για να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Ο διαιτητής Μήτσιου είχε δύσκολο έργο και ελέγχεται μόνο για μία φάση στο 41′ όταν ο Καπετάνος προσπάθησε να περάσει τον Μποτία και η μπάλα βρήκε το χέρι του Ισπανού αμυντικού των φιλοξενούμενων.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Παπαστεργιανός, Βασιλακάκης (76′ Νιέτο), Ντιμιτρόφ (63′ Χερέα), Λουσέρο, Σολτάνι, Καπετάνος(80′ Ράνος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ντα Κόστα (39′ Μποτία), Σιόβας, Μαζουακού, Ομάρ, Μιλοβόγεβιτς, Καμπιάσο (69′ Κασάμι), Πάρντο (71′ Ερνάνι), Ντουρμάζ,Φορτούνης, Ιντέγε

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα