Άνοιξε τα μάτια η Μυρσίνη Αρναούτη – Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Μέρα με την μέρα οι γιατροί αισιοδοξούν περισσότερο για την κατάσταση της Μυρσίνης Αρναούτη η οποία ξύπνησε μετά από 20 μέρες σε καταστολή και άνοιξε τα μάτια της.

Σταδιακά οι γιατροί προσπαθούν να την επαναφέρουν και ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν, η κοπέλα βρίσκεται σε σύγχυση και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επικοινωνία που έχει με το περιβάλλον γίνεται με τα μάτια.

Το ευχάριστο είναι ότι λειτουργούν κανονικά και οι δύο πνεύμονες της κοπέλας, κάτι που μέχρι πρότινος προβλημάτιζε ιδιαίτερα τους γιατρούς. Ωστόσο, η παραμονή στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού θα παραταθεί για τουλάχιστον 2 μήνες ακόμα.

«Διαπιστώθηκε η λειτουργία και των δυο πνευμόνων κάτι που μέχρι πρότινος μας προβλημάτιζε αρκετά. Ο λόγος της δεν είναι δομημένος και μέχρι στιγμής η επικοινωνία που έχει με το περιβάλλον γίνεται με τα μάτια. Θα παραμείνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας για τουλάχιστον δύο μήνες αλλά οι γιατροί ακούγονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι», δήλωσε η γιατρός της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα