Άρεσε – ξανά – ο Σωκράτης στη Ρεάλ!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς είναι δύο Έλληνες κεντρικοί οπισθοφύλακες που ανήκουν στην ελίτ των στόπερ του πλανήτη, αυτό είναι γνωστό. Ήδη αγωνίζονται σε δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρόμα αντίστοιχα. Εδώ και χρόνια, μάλιστα, το όνομά τους «παίζει» στα ρεπορτάζ ακόμη μεγαλύτερων μεγαθηρίων. Μήπως, επιτέλους, ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα.

Εδώ και κάποιες ώρες πληροφορίες από τη Μαδρίτη θέλουν τον Ζινεντίν Ζιντάν να ζητά από τη διοίκηση την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε σύντομα θα έχουμε και την επίσημη πρόταση, διότι η διοίκηση της Ρεάλ ποτέ δεν χαλάει το χατίρι στους προπονητές της. Και τότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η «βασίλισσα» θα κάνει μία πρόταση κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο τον κοστολογεί η Μπορούσια άλλωστε.

Ο Σωκράτης διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό που απαιτούν οι μεγάλες ομάδες από τους κεντρικούς τους αμυντικούς, να κάνουν παιχνίδι από πίσω. Ο Παπασταθόπουλος από τα πρώτα παιχνίδια της καριέρας του σε υψηλό επίπεδο με την ΑΕΚ έδειχνε αυτή την ικανότητα, ενώ και στο πρόσφατο κάκιστο παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Βοσνία ήταν αυτός  που με την ενέργειά του και τη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, είχε βοηθήσει την Ελλάδα να πάρει στο τέλος τον βαθμό.

Θυμίζουμε πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε προκαλέσει θετική εντύπωση στους ανθρώπους της Ρεάλ και πριν από τρία χρόνια όταν τον είχαν τσεκάρει στα μεταξύ τους παιχνίδια και προφανώς προκάλεσε την ίδια εντύπωση και προ ημερών όταν πάλι ο Σωκράτης ήταν εξαιρετικός στα δύο παιχνίδια της Μπορούσια με τη Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα