Έγινε η δουλειά αμερικάνικα!

Με τους Αμερικάνους του σε καταπληκτική μέρα επιθετικά και όλους τους παίκτες να ανταποκρίνονται στους ειδικούς ρόλους που πήραν από τον Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε 79-84 στην Πόλη τα Γαλατά κι έφτασε τις 12 νίκες σε 21 αγωνιστικές.

Αυτή τη στιγμή η εικόνα της βαθμολογίας της Euroleague δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟ να ελπίζει ότι μπορεί να «χτυπήσει» ακόμη και την τέταρτη θέση, αρκεί να κάνει τρεις ήττες η Φενέρ (που έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα) και να το πάει με σερί νικών ο Παναθηναϊκός.

Η Γαλατασαράι θέλησε να μπει δυνατά και να παρασύρει στο ρυθμό της τους «πράσινους», προηγήθηκε με 14-5 στην αρχή, αλλά ο ΠΑΟ ισορρόπησε σχετικά γρήγορα και με την ώρα ξεκίνησε να χτίζει διαφορά. Όταν αυτή έφτασε στους δέκα πόντους σταθεροποιήθηκε και φαινόταν ότι οι Τούρκοι δεν έχουν τη δυνατότητα να μπουν ξανά στο παιχνίδι, αφού ο Τζέιμς, ο Φελντέιν και ο Σίγκελντον ευστοχούσαν και με κλειστά μάτια, ενώ οι γηπεδούχοι πάσχιζαν να βρουν καλάθια.

ΠΑΟ: Σίγκλεντον 15  (5 ρ.), Νίκολς 3, Ρίβερς 8 (4 ρ.), Τζέιμς 18 (6/7 σουτ, 4/5 βολές), Φώτσης, Παππάς 2 (4 ασ.), Φελντέιν 15 (5/6 τρίποντα, 4 ασ.), Χαραλαμπόπουλος, Γκάμπριελ 5 (4 ρ., 3 κλ.), Τζεντίλε, Μπουρούσης 8 (4 ρ., 2ασ., 2 κλ.), Καλάθης 10 (7 ρ.)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα