«Έδωσαν» τα χέρια

Κοινή πορεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ακολουθήσουν Γιάννης Μπουτάρης και Φώτης Κουβέλη, μετά την σημερινή συνάντηση που είχαν αμφότεροι στη Θεσσαλονίκη και τη στήριξη που παρείχε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο για την δημαρχία Θεσσαλονίκης. «Στηρίζουμε την ακηδευμόνευτη, χειραφετημένη από κομματικές εξαρτήσεις λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης» σημείωσε ο Φώτης Κουβέλης ενώ «ανάσα» χαρακτήρισε τη στήριξη του από το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Εμείς στηρίζουμε αυτή την ακηδευμόνευτη, τη χειραφετημένη από κομματικές εξαρτήσεις λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είμαι βέβαιος ότι ο Γιάννης Μπουτάρης, οι αντιδήμαρχοί του και οι δημοτικοί του σύμβουλοι θα συνεχίσουν με την ίδια αποτελεσματικότητα τη θετική δέσμευση αυτή της χειραφετημένης Τοπικής Αυτοδιοίκησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε: «Είμαι σε μια ατμόσφαιρα όχι απλά φιλική. Πάντοτε χαίρομαι να μιλάω και να συναναστρέφομαι με τον Φώτη Κουβέλη. Η υποστήριξη της ΔΗΜΑΡ είναι οχι απλά καλοδεχούμενη, είναι ανάσα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΗΜΑΡ είχε στηρίξει τον Γιάννη Μπουτάρη και στις εκλογές του 2010.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα