Η Εύη επέλεξε να μην πάρει τίποτα πίσω

Παρά την επίθεση από το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε την οποιαδήποτε πρόσκληση από τηλεοπτικούς σταθμούς για να προβεί σε διορθωτική δήλωση

Ως … «μαρτυριάρα» περιγράφουν στο ΠΑΣΟΚ την Εύη Χριστοφιλοπούλου, πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφια ευρωβουλευτή της Ν.Δ., με αφορμή όσα είπε για τον Φρέντι Μπελέρη και την υποψηφιότητά του, παραδεχόμενη στην πραγματικότητα ότι στόχος είναι να φρενάρει τις διαρροές ψηφοφόρων προς την ακροδεξιά.
Με την Χαριλάου Τρικούπη να επιμένει ότι ο κ. Μπελέρης είναι απαραίτητος ως δήμαρχος Χειμάρρας, ώστε να μπορεί να προστατεύει τα δικαιώματα και τις περιουσίες της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην περιοχή, πάντως, επιτίθενται και σε ένα ακόμα κόμμα, που δείχνει να τους δημιουργεί προβλήματα με την παρουσία του, τους Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου. Σχολιάζοντας την αποστροφή του λόγου του υποψηφίου του κόμματος, Μανώλη Αναγνωστάκη, περί «του ποινικού δικαίου άνθρωπο» για τον Φρέντι Μπελέρη, καλούν τους «Δημοκράτες» να αποφασίσουν αν έχει δίκιο ο κ. Αναγνωστάκης ή ο πρόεδρός τους, που τον επισκέφθηκε στην φυλακή… Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η Εύη Χριστοφιλοπούλου δέχθηκε πολλές προτάσεις να εμφανιστεί σε κάποια εκπομπή για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επέλεξε να αφήσει στη δημόσια σφαίρα όσα είπε και να μην πάρει τίποτα πίσω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα