Ρωμανός: ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα – Υπονομεύουν την ανάπτυξη της χώρας

Επίθεση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ στα δύο κόμματα επειδή δεν υπερψήφισαν την πρόσθετη χρηματοδότηση της Ελλάδας από το Ταμείο Ανάκαμψης

«ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αγωνίζονται με κάθε τρόπο, εντός και εκτός συνόρων, για να υπονομεύσουν την ανάπτυξη, τη σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και τη χρηματοδότηση της χώρας» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός επισημαίνοντας ότι τα δύο κόμματα δεν ψήφισαν την πρόσθετη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης που προορίζεται για τη βελτίωση των υποδομών των νοσοκομείων, την ενίσχυση των αγροτών, τα προγράμματα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και άλλα προγράμματα όπως το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον».

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ανέφερε:

«Γραμμή Αρβανίτη υιοθετούν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και στο εθνικό Κοινοβούλιο. Αφού πρωταγωνίστησαν στην καμπάνια δυσφήμισης της χώρας πανευρωπαϊκά, ενορχηστώνοντας, συγγράφοντας και στηρίζοντας το κατάπτυστο ψήφισμα κατά της χώρας μας, που οδηγεί στον κίνδυνο απώλειας ευρωπαϊκών πόρων, σήμερα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν υπερψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την έξτρα χρηματοδότηση της Ελλάδας από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Δεν υπερψήφισαν τους πόρους για τη βελτίωση των υποδομών των νοσοκομείων, την ενίσχυση των αγροτών, τα προγράμματα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και άλλα προγράμματα όπως το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον».

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα. Ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων και ρεαλιστικών αντιπροτάσεων, αγωνίζονται με κάθε τρόπο, εντός και εκτός συνόρων, για να υπονομεύσουν την ανάπτυξη, τη σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και τη χρηματοδότηση της χώρας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα