Έκανε ότι δεν άκουσε, έκανε ότι δεν είδε…

Σαν να μην έγινε ποτέ το συλλαλητήριο της Αθήνας για τη χρήση του όρου «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ, αντέδρασε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που έκανε λόγο για 140.000 άτομα, ο κ. Κοτζιάς έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ, αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω, λοιπόν, με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας».

Βέβαια, αυτό που προξενεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η δήλωση του αυτή έρχεται σε αντιδιαστολή με την πρόσφατη ανακοίνωση της Κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ», στην οποία μετέχει μαζί με τον Νίκο Τόσκα, στην οποία επισημαίνονταν ότι η συμμετοχή είναι «δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης» και ότι «η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν δεν συμμερίζονται τον κίβδηλο πατριωτισμό πατριδοκάπηλων υπερπατριωτών».

Πολάκης: Η λαοθάλασσα που περίμεναν οι “διοργανωτές” ΔΕΝ ΗΡΘΕ !!!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παύλος Πολάκης, με τον αν. υπουργό Υγείας να σχολιάζει στο Facebook: «Για τον Μίκη δεν θα πω κουβέντα… Ο καθένας είναι οι πράξεις του σε ΚΑΘΕ περίοδο της ζωής του… Θα πω όμως: Η λαοθάλασσα που περίμεναν οι “διοργανωτές” ΔΕΝ ΗΡΘΕ !!!!! Γιατί ο κόσμος κατάλαβε και δε θέλει ο πατριωτισμός του να γίνει το εφαλτήριο κάποιων για να ξαναγυρίσουν στο φαγοπότι…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα