Τα πήρε στο κρανίο με τον Τσίπρα ο Κοτζιάς

Τον έχουν στην απ’ έξω τον Νίκο Κοτζιά κι έχει απασφαλίσει θυμίζοντας τα παιδιά που δεν τα παίζουν και θυμώνουν και τα διαλύουν όλα

Τον έχουν στην απ’ έξω τον Νίκο Κοτζιά κι έχει απασφαλίσει, όπως μαθαίνω. Θυμίζει τα παιδιά που δεν τα παίζουν και θυμώνουν και τα διαλύουν όλα. Κάπως έτσι συμπεριφέρεται και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος ξαφνικά θυμάται διάφορα πράγματα. Όπως ότι υπήρχαν και υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κατά τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία των Σκοπίων προτιμούσαν να ονομαστεί η χώρα σκέτο Μακεδονία.

«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε τη Συμφωνία. Και ορισμένοι την ήθελαν και χωρίς καν τον προσδιορισμό Βόρεια. Τέτοιου είδους φωνές υπήρχαν και στο Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο έλεγαν ότι είμαι λίγο… σκληρός. Στους συντρόφους τού ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έχουν μία εχθρική προδιάθεση, έλεγα πάντα ότι δεν υπήρξε άλλος συνεργαζόμενος που να τους φέρθηκε καλύτερα από εμάς. Με άλλους όμως συνομιλούν δημοσίως».

Και για ποιον λόγο το θυμήθηκε τώρα ο κ. Κοτζιάς; Διότι τα πήρε στο κρανίο διαβάζοντας τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο militaire.gr , όπου ο πρώην πρωθυπουργός εκθείασε το έργο του Καμμένου. Όπως και το ότι ο Καμμένος παραδέχθηκε δημοσίως ότι εξακολουθούν να τα λένε φιλικά με τον Τσίπρα. Και ο Κοτζιάς απασφάλισε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα