Έκλεισε οριστικά… στα 88 εκατομμύρια ο Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες είναι, οριστικά και… αμετάκλητα, ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα! Μετά από σκληρά «παζάρια» με τη διοίκηση της Λίβερπουλ, η συμφωνία επιτεύχθηκε στα 88 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν άμεσα!

Ένα μεγάλο καλοκαιρινό μεταγραφικό σίριαλ έφτασε στο τέλος του. Ο Λουίς Σουάρες ανήκει πλέον, στο δυναμικό της «Μπάρτσα», η οποία αναμένεται να ανακοινώσει τη σπουδαία μεταγραφή, αμέσως μετά τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Ουρουγουανός. Προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία, χρειάστηκε μία βδομάδα σκληρών διαπραγματεύσεων, οι οποίες, όμως, είχαν αίσιο τέλος. Οι Καταλανοί συμφώνησαν στο ποσό και στην καταβολή του σε μία δόση, όπως προβλέπει η τυπική διαδικασία εξαγοράς της ρήτρας ενός συμβολαίου.

Πρόκειται για τη μεταγραφή «βόμβα» του καλοκαιριού, η οποία έχει ακόμη μία μεγάλη ιδιαιτερότητα, λόγω της τιμωρίας του ποδοσφαιριστή από τη FIFA. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν θα μπορεί να αγωνιστεί, ούτε καν να προπονηθεί με την ομάδα του, για τους επόμενους τέσσερις μήνες, γεγονός που αποτελεί ένα θέμα για το σύλλογο της Βαρκελώνης. Ο Σουάρες θα χρειαστεί μία… πατέντα, ώστε να μην μείνει ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Το πώς θα γίνει κάτι τέτοιο τελεί υπό συζήτηση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει βρεθεί μία λύση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα