«Έλεος πια»: Τα ψευδή δημοσιεύματα που έκαναν τη Μενεγάκη να ξεσπάσει δημόσια (βίντεο)

Για όλα όσα γράφονται και λέγονται για το νέο σπίτι στο Καστρί αλλά και το ταξίδι στην Αμερική με τον Μάκη Παντζόπουλο, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει και δημόσια η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια που δεν μας έχει συνηθίσει να απαντάει σε όλα όσα κατά καιρούς γράφονται για την προσωπική της ζωή, είτε έχουν δόσεις αλήθειας είτε όχι, αυτή τη φορά αισθάνθηκε να πνίγεται από τα όσα ψευδή και ανυπόστατα διάβαζε.

Αρχικά θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν μαζί της στην Αμερική και ο Μάκης Παντζόπουλος.

«Ορκίσου Θοδωρή μου ότι ήμασταν μόνο οι δυο μας στη Νέα Υόρκη και κανένας άλλος που να έχει σχέση με εμένα και εσένα… έλεος πια! Το λες κανονικά, μα πήγα για δουλειά, πήγα για συνέντευξη ναι αλλά δεν πήγατε οι δυο σας… ποιοι πήγαμε;» εξήγησε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα όσα λέγονται για το νέο σπίτι στο Καστρί.
«Το τελευταίο που θα σας πω που δεν έδωσα σημασία αλλά θα σας το πω κι αυτό γιατί δεν αντέχω πια… Μπήκα στην τράπεζα, όπου μπαίνω με ρωτάνε ”αλλάζεις σπίτι, αλλάζεις σπίτι; ”. Κυκλοφορούν φωτογραφίες ενός ωραιότατου σπιτιού, που δεν το γνωρίζω! Μου λέει όλος ο κόσμος, μέχρι και τα παιδιά μου με ρώτησαν: ”Μαμά πάμε Καστρί;”. Λέω: ΄’΄Τι να κάνουμε; Εκδρομή;’… Ούτε μετακομίζω στο Καστρί, ούτε υπάρχει σπίτι στο Καστρί, ούτε έχω κάνει βόλτα στην περιοχή κοιτάζοντας είτε ενοικιασμένα είτε σπίτια που πουλιούνται, δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται.  Δεν θα απαντούσα αλλά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις! Δηλαδή με ρωτάει και η μάνα μου, οι φιλενάδες μου… Τι είναι εκδρομή; Παίρνουμε δύο μπογαλάκια και πάμε; Να φύγουμε από το σπίτι μας; Ίσως κάποιος θέλει να το πουλήσει και λέει ωραία ιδέα «κάτσε να βάλω την Ελένη μπροστά να παίξει παντού». Δεν ξέρω!», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε όλο το ξέσπασμά της στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα