«Έμεινα έγκυος στην τρίτη συνάντηση με τον Πέτζα»

Για την απόφαση να ακολουθήσει τον σύζυγό της, Πέτζα Στογιάκοβιτς, στην Αμερική, το πώς ήταν η ζωή της εκεί, αλλά και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα, μετά από περίπου εννιάμισι χρόνo μίλησε η Αλέκα Καμηλά στο «Μίλα», το απόγευμα της Πέμπτης.

«Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω αυτή την απόφαση, γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο που μου ταίριαζε και είπα “γιατί όχι;”. Ήταν και μια ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου, ήθελα να την αλλάξω, γιατί δεν ήμουν και πολύ ευτυχισμένη μέσα σε αυτή τη δουλειά που έκανα. Τότε ήμουν λίγο περίεργα, δεν το απολάμβανα», αποκάλυψε η Αλέκα Καμηλά όταν ρωτήθηκε αν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική. Για το πώς ήταν εκεί η καθημερινότητά της, εξήγησε: «Αρχικά η ζωή εκεί ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, τον ακολουθούσα στα παιχνίδια, ίσως σε κάποια ταξίδια -ό,τι μου “επιτρεπόταν” γιατί ήμουν και έγκυος εκείνη την περίοδο. Ήταν κάτι διαφορετικό όλο αυτό. Μετά άρχισε η “κλεισούρα”».

Αναφέρθηκε ακόμα και στο ότι έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί αρκετά γρήγορα: «Ναι, έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα, είναι αλήθεια. Έγινε την τρίτη φορά που τον έβλεπα στη ζωή μου, γενικά! Ζούσε ήδη αυτός στο εξωτερικό, εγώ είχα δουλειές εδώ και η σχέση μας “στήθηκε” στο τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσα να πηγαίνω συνέχεια στην Αμερική. Οπότε τον επισκεπτόμουν για δέκα μέρες, μετά επέστρεφα -και σε μία τέτοια επίσκεψη έγινε», εξομολογήθηκε το πρώην μοντέλο ενώ στην ερώτηση αν σκέφτηκε ποτέ να γυρίσει και να ζήσει με τα παιδιά της στην Ελλάδα, δήλωσε: «Φυσικά κι έχει περάσει από το μυαλό μου. Ήταν και δύσκολη η επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους, οπότε ναι, το είχα σκεφτεί να γυρίσω στην Ελλάδα. Όταν, όμως, έχεις οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα τα παιδιά. Είμαι “πάνω” απ’ τα παιδιά μου όσο μπορώ, όπως κάθε μάνα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα