Ένα μωρό 17 μηνών σκότωσε δηλητηριώδη οχιά με…. τα δόντια του!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία αφού ένα μωρό 17ν μηνών σκότωσε δηλητηριώδη οχιά με…. τα δόντια του!

Πιο συγκεκριμένα, σοκαρισμένοι ήταν οι μητέρα ενός παιδιού, μόλις 17 μηνών, όταν αυτό επέστρεψε στο σπίτι με αίμα στο στόμα και ένα νεκρό φίδι στα χέρια του.

Από ότι έμαθε η έντρομη μητέρα, ο πιτσιρικάς είχε καταφέρει να σκοτώσει το φίδι, μια θανατηφόρα οχιά, ενώ έπαιζε στον κήπο του σπιτιού.

Το περιστατικό έλαβε χώρα, την περασμένη Κυριακή, στην Πόλη Μοστάρντας, στη Νότια Βραζιλία και η είδηση του κατορθώματος του μικρού παιδιού συντάραξε τους κατοίκους της περιοχής.

fidi

 

 

 

 

 

 

 

Όπως μαρτυρά η μητέρα του μικρού, Jaine Ferreira Figueira, σε τοπικές εφημερίδες, «Το παιδί έπαιζε ανέμελο με το σκυλί της οικογενείας στον κήπο του σπιτιού, όταν ξαφνικά επικράτησε μια παράξενη ησυχία». Όταν η ανήσυχη μητέρα έσπευσε να δει τι είχε συμβεί, βρήκε το μικρό παιδί με την οχιά στο στόμα.

Όταν η μητέρα πήγε το παιδάκι στο κοντινότερο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί ήταν σώο και αβλαβές και αντίθετα με την αρχική εικόνα που είχαν οι γονείς, ότι το φίδι είχε σκοτωθεί από το σκυλί, οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι ήταν το παιδάκι που θανάτωσε το φίδι δαγκώνοντας το στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα