«Έπαιρνα ναρκωτικά από 24 χρονών»

 

Αποκαλυπτικός ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αν και οι περισσότεροι μάλλον γνώριζαν το ιστορικό του. Είναι αλλιώς όμως να το παραδέχεται ο ίδιος και να δίνει και λεπτομέρειες για τη σχέση του με τα ναρκωτικά!

Ο 56χρονος «Ντιεγκίτο» σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως ξεκίνησε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών στη Βαρκελώνη το 1984 όταν τον είχε πάρει από κάτω η αδυναμία του να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα, η οποία έψαχνε τον αντι-Κρόιφ και ήλπιζε πως τον είχε βρει στο πρόσωπο του Μαραντόνα. Ο Ντιέγκο ξεχώριζε φυσικά, αλλά έτρωγε τόση κλοτσιά που δεν μπορούσε να την αντέξει και πιεσμένος ψυχολογικά, μη γνωρίζοντας αν θέλει να μείνει στην ομάδα ή όχι, έγινε χρήστης ουσιών. Επίσης, τον ενοχλούσε που οι Καταλανοί φέρονταν στους λατινοαμερικάνους, άρα και στον ίδιο, σαν πολίτες β’ κατηγορίας, γεγονός που επίσης τον ώθησε στα ναρκωτικά και στην αποχώρηση από την πόλη.

Στη Νάπολι, όπου μεγαλούργησε, πήγε το 1984, πήρε πρωταθλήματα, παράλληλα Μουντιάλ με την Αργεντινή, είναι γνωστά όλα αυτά, αλλά πάντα υπό την επήρεια ουσιών και προφανώς αναβολικών.

«Το ότι ξεκίνησα τα ναρκωτικά ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», είπε στη συνέντευξή του και συνέχισε: «Τα τελευταία 13 χρόνια δεν έχω πάρει τίποτα. Είμαι τυχερός, γιατί αν είχα συνεχίσει να κάνω συστηματική χρήση, θα είχα πεθάνει. Τα ναρκωτικά είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Τα ναρκωτικά σκοτώνουν».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα