Έρχεται πρόταση για Μαζουακού

Το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού «έπαιξε» γερά το καλοκαίρι, μάλιστα κάποιες ομάδες έκαναν πέραν τον διερευνητικών κινήσεων και κάποιες δειλές προτάσεις, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θέλησε να τον παραχωρήσει.

Τώρα, όμως, έχουμε να κάνουμε με μία νέα μετεγγραφική περίοδο με τη Σάντερλαντ να παλεύει και πάλι για την παραμονή της και να χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον νεαρό αμυντικό, καθώς διαφορετικά δεν θα έστελνε «κατάσκοπο» σε τρεις διαφορετικούς αγώνες (Μπάγερν, Ντιναμό και ΑΕΚ). Προφανώς, τον Μαζουακού τον έχουν παρακολουθήσει και σε άλλες αναμετρήσεις και από τη στιγμή που οι «μαυρόγατες»… πονάνε στη θέση παίζει ο Γάλλος, είναι μάλλον απίθανο να αδιαφορήσουν.

Αν το ύψος της πρότασης ξεπεράσει τα 10.000.000 ευρώ ο Ολυμπιακός θα το συζητήσει. Η ελληνική ομάδα πουλάει ακριβά και γιατί προέρχεται από σερί επιτυχιών και επειδή το καλοκαίρι απέρριψε πολλές προτάσεις, κάτι που αποτελεί μήνυμα για την ποδοσφαιρική αγορά και για το πόσο κοστολογεί η ΠΑΕ τους ποδοσφαιριστές της. Βέβαια, αν ο Μάρκο Σίλβα θέσει βέτο τότε θα τον κρατήσει. Είναι τόσο καλή η δουλειά που έχει κάνει ο Πορτογάλος μέχρι στιγμής που η διοίκηση τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα