Έρχεται το “Slam” της Ελ. Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη από τη νέα σεζόν θα δώσει τη μάχη της τηλεθέασης, όχι μέσα από το Happy Day αλλά από το “Slam”. Η μέχρι πρότινος άμεση συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή ξεκινά καριέρα ως κεντρική παρουσιάστρια, με ένα πρόγραμμα στο οποίο στηρίζει πολλά ο Alpha.

“Από τη νέα σεζόν ακονίζουμε το μυαλό μας και δοκιμάζουμε τις γνώσεις μας στο νέο διασκεδαστικό παιχνίδι τού Alpha.

Το «Slam», ένα σύγχρονο τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε από την Γαλλία και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έρχεται να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό, με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

Καθημερινά, θα διαγωνίζονται τρεις συμμετέχοντες, οι οποίοι, μέσα από γρήγορες ερωτήσεις, καλούνται να βρουν γράμματα και λέξεις που «κρύβονται» σε video wall. Σκοπός τους είναι να κερδίσουν έως και 5.000 ευρώ! Η πρόκληση του παιχνιδιού είναι πως κάθε ερώτηση μπορεί να απαντηθεί μόνο με ένα γράμμα!

Το «Slam» παίζεται σε τρεις γύρους. Στους δύο πρώτους, κάθε παίκτης πρέπει να βρει
τα γράμματα, τα οποία εμφανίζονται, στη συνέχεια, στο video wall. Αν βρει και τις λέξεις, κερδίζει πόντους. Όποιος μαζέψει τους περισσότερους, προχωρά στον «τελικό». Εκεί, διαγωνίζεται μόνος του, για το τελικό «Slam». Αν τα καταφέρει, κερδίζει έως και 1.000 ευρώ.

Ο νικητής κάθε ημέρας προκρίνεται αυτομάτως στο επόμενο επεισόδιο, όπου θα αντιμετωπίσει δύο νέους αντιπάλους. Κάθε φιναλίστ έχει δικαίωμα να διαγωνιστεί μέχρι και σε πέντε συνεχόμενα επεισόδια και να διεκδικήσει 5.000 ευρώ.

Πολλές οι λέξεις, τρεις οι παίκτες, ένας μόνο ο νικητής…

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 212 212 5260”

Έτσι λοιπόν την επόμενη σεζόν οι τηλεθεατές θα μπορούν να παίζουν «Slam» καθώς τα στελέχη του σταθμού με τον έως τώρα προγραμματισμό τους σκοπεύουν να προβάλλεται καθημερινά στις 4 το απόγευμα…!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα