Έτοιμος για το 7 στα 7!

Δύο εκπλήξεις περιλάμβανε η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάρκο Σίλβα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ το σαββατόβραδο στο Φάληρο.

Η μία είναι ευχάριστη και ακούει στο όνομα Τζίμι Ντουρμάζ, καθώς ο Σουηδός το πε και το’  κανε και ξεπέρασε το πρόβλημα (θλάση) νωρίτερα από το αναμενόμενο. Έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, βέβαια, οπότε μάλλον προορίζεται για αλλαγή. Ο άλλη έκπληξη ήταν μάλλον δυσάρεστη για τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος τσέκαρε ότι ο Ομάρ δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας και αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός.

Αυτό αφήνει μόνο τον Σαλίνο ως διεκδικητή της συγκεκριμένης θέσης και είναι μάλλον δεδομένο ότι θα βρει χώρο στην ενδεκάδα. Σίγουροι είναι επίσης οι Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο και Ιντέγιε, ενώ διεκδικούν θέση οι Καμάσι Καμπιάσο, Ντα Κόστα και Μποτία.

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα