Χάνει πολλούς φίλους ο Πλατινί

 

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Μισέλ Πλατινί, παρά το ότι ο ίδιος δηλώνει πως δεν θα κάνει πίσω και πως θα «κατέβει» κανονικά στις εκλογές της FIFA προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία.

Ένας δυνατός του σύμμαχος, ότι τόσο για τη μία ψήφο, όσο για το… πρεστίζ, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, πήρε πίσω τη δηλωμένη στήριξη προς το Γάλλο παράγοντα, γνωστοποιώντας μάλιστα και το γιατί: «Στο συνεδρίαση της UEFA την Πέμπτη η αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έμαθε περισσότερα σχετικά με τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο από τους δικηγόρους του Πλατινί. Σαν αποτέλεσμα, η διοίκηση της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε το πρωί της Παρασκευής να σταματήσει την υποστήριξή της προς τον Μισέλ Πλατινί για την υποψηφιότητα του στην προεδρία της FIFA μέχρι η νομική διαδικασία να ολοκληρωθεί και η θέση να ξεκαθαρίσει».

Μένει να δούμε αν ο Πλατινί θα κατέβει στις εκλογές ενώ θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ή αν οι εκλογές θα διεξαχθούν όσο ο ίδιος και ο Μπλάτερ παραμένουν σε καθεστώς παύσης από την Επιτροπή Ηθικής της UEFA.Θυμίζουμε η ότι η παύση έχει ισχύ 90 μέρες με δυνατότητα παράτασης για 45 ακόμη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα