«Έτσι τα καταφέραμε…»!

Τη συνταγή με την οποία η Κέρκυρα κατάφερε να σταματήσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή (27/11) και να πάρει ηρωϊκό βαθμό στο Φάληρο (0-0) αποκάλυψε ο Τάσος Βενέτης.

«Είχαμε ενέργεια, ήμασταν προσεχτικοί, γιατί αν χάσεις έστω για ένα λεπτό την αυτοσυγκέντρωσή σου, είναι επικίνδυνο να το πληρώσεις. Παίξαμε ένα φιλικό, με τον Θεσπρωτό, πήραμε λίγο αγωνιστικό ρυθμό, γιατί στην Κέρκυρα δεν υπάρχουν ομάδες για να κάνουμε φιλικά και γι’ αυτό ήμασταν σε καλή κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος αμυντικός των «Φαιάκων» και πρόσθεσε: «Ήμασταν σε όλο το παιχνίδι συγκεντρωμένοι. Είχαμε σχεδιάσει να κλείσουμε τους χώρους, ξέραμε ότι θα βρούμε τρόπο να επιτεθούμε, είχαμε και δύο-τρεις φάσεις ακόμη να απειλήσουμε, πέρα από εκείνη με τον Τουράμ. Το πλάνο βγήκε όπως το είχαμε σχεδιάσει αμυντικά, σχεδόν στο 100% και όπως καταφέραμε να βγούμε στις αντεπιθέσεις.

Παλιότερα, που ήταν η μεγαλύτερη δύναμή του Ολυμπιακού στα άκρα, με Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Χθες ήταν θετικό που δεν έπαιξε ο Μάρτινς, ο οποίος οργανώνει το παιχνίδι και παίζει κάθετα. Όπως θετικό ήταν το ότι ο προπονητής ξεκούρασε τον συγκεκριμένο παίκτη και τον Ιντέγιε, που είναι η κινητήρια δύναμη της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα