Έφτασε Πολωνία η ΑΕΚ

Το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ ξεκίνησε. Οι βλέψεις υψηλές και οι βάσεις σαφώς πιο στέρεες, διότι πλέον τα θεμέλια δεν είναι μία νεοφώτιστη ομάδα με βαριά φανέλα, αλλά ένα τρόπαιο, μία αποδεδειγμένα γερή βάση παικτών και φυσικά η ευρωπαϊκή προοπτική.

Η Ένωση βρίσκεται πλέον στο Κιέλτσε της Πολωνίας και τα νέα πρόσωπα είναι τρία συν ένα. Το ένα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο καινούριος προπονητής. Τα τρία είναι ο Βασίλης Μπάρκας, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Λίγες οι μετεγγραφές, αλλά έπονται κι άλλες. Λίγες, αλλά καλές. Αποκτήθηκαν δύο Έλληνες, ο κατά γενική ομολογία καλύτερος Έλληνας μεσοεπιθετικός και καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας του περσινού πρωταθλήματος και ένας στόπερ με πέρασμα από την Μπάρτσα και με χρηματιστηριακή αξία που έφτασε κάποια στιγμή στο παρελθόν κοντά στα 25 εκατομμύρια!

Η ΑΕΚ, λοιπόν, χτίζεται αργά-αργά με ξένους που κάνουν τη διαφορά και με καλούς Έλληνες! Αυτό που μένει είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και αυτή είναι δουλειά του Τιμούρ Κετσπάγια.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Πολωνία (17 ημέρες προπονήσεων) θα δώσει τέσσερα φιλικά με την Μπάνικ Οστράβα (6/7), την Κορόνα Κιέλτσε (9/7), την  Βίγρκι (12/7) και την Πογκόν  (14/7).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα