Έχασε, αλλά άρεσε ο ΠΑΟ στο 1-2 από τη Φενέρ

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σχετικά καλή μπάλα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και η φιλική ήττα με 1-2 μόνο καλό μπορεί να του κάνει.

Αυτό το λέμε, διότι ο Στραματσιόνι θα έβγαλε σίγουρα συμπεράσματα για το κατά πόσο μπορεί να παίξει με την άμυνά του ψηλά σε σύστημα 3-4-3, θα είδε οπωσδήποτε πόσο αργός είναι ο Ιβάνοφ, αλλά παράλληλα θα παρατήρησε πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η ομάδα του με παίκτες όπως ο Ιμπάρμπο και ο Λέτο (άσχετα αν στο φιλικό έπαιξε ο Λουντ) δίπλα στον Μπεργκ με την ασφάλεια των Ζέκα και Λεντέσμα στα χαφ.

Με δουλειά στην χημεία της τριάδας των μπακ και αν ανέβουν αγωνιστικά τα φουλ-μπακ, ο ΠΑΟ μπορεί να ελπίζει με αυτό το νέο σύστημα, ή τουλάχιστον να έχει μία επιπλέον αξιόπιστο αγωνιστικό μπούσουλα. Πέρσι, ο Παναθηναϊκός πληγώθηκε από τα πολλά «τεστ» του Ιταλού προπονητή…

Το μοναδικό γκολ του ΠΑΟ πέτυχε ο Μπεργκ στο 23’ (ασίστ Μέστο) με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά τα δύο τέρματα του Εμενίκε (3’ και 54’), ο οποίος βρήκε κενό χώρο στο πεδίο δράσης του Ιβάνοφ.

Ο Στιλ ήταν κάτω από τα δοκάρια, στόπερ αγωνίστηκαν ο Κουτρουμπής, ο Μολέδο και ο Ιβανόφ. Δεξί μπακ-χαφ κινούταν ο Μέστο, αριστερό ο Χουλτ, στα χαφ έπαιζαν Ζέκα και Λεντέσμα, ενώ οι τρεις της επίθεσης ήταν Λουντ, Ιμπάρμπο και Μπεργκ. Στην επανάληψη έπαιξαν Ρέις, Βιγιαφάνιες, Νάνο, Βλαχοδήμος και Μπουμάλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα