Έχασε το ένστικτο του «Killer» ο Σουάρες!

Ο Σαμψών όφειλε τη δύναμή του στα μαλλιά του… Ο Ποπάϊ στο σπανάκι… Ο Σούπερμαν ήταν από άλλον πλανήτη… Ο Λουίς Σουάρες ήταν η απόλυτη μηχανή του γκολ! Πού οφειλόταν η ικανότητά του; Στα… ζωώδη ένστικτά του!

Και όμως, όσο σοκαριστικό και αν φαντάζει στη δήθεν κοινωνία της σύγχρονης εποχής, όταν η FIFA έκοψε τις… δαγκωνιές και τις… ενστικτώδεις αντιδράσεις στον Λουίς Σουάρες, αυτόματα ο Ουρουγουανός έχασε τον… Killer που είχε μέσα του και, πλέον, δείχνει να είναι ένας ποδοσφαιριστής της… σειράς!

Ο ίδιος παραδέχθηκε, εμμέσως, ότι του συνέβη αυτή η… συμφορά! Ο Σουάρες αναφέρθηκε στην περίοδο αφλογιστίας που διανύει, εντοπίζοντας το πρόβλημα στην έλλειψη του ενστίκτου που τον χαρακτήριζε. Ας δούμε π;vς το περιέγραψε ο ίδιος στα ισπανικά ΜΜΕ:

«Ξέρω ότι ήρθα στην Μπαρτσελόνα για να σκοράρω, όμως δεν ανησυχώ. Νιώθω σημαντικός στην ομάδα παρά την έλλειψη γκολ. Ελπίζω να σκοράρω σύντομα. Πάντως η ομάδα έχει δύο φαινόμενα, τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση. Αυτό που μου συμβαίνει είναι ότι έχω χάσει το ένστικτό μου. Αντί να ενεργώ άμεσα σε μία καλή φάση, διστάζω και σκέφτομαι πολύ. Θα προσπαθήσω να το ανακτήσω.

Ο χαρακτήρας στο γήπεδο δεν αλλάζει. Θα συνεχίσω να παλεύω για κάθε χαμένη μπάλα στο γήπεδο. Προσπαθώ όμως να τσακώνομαι λιγότερο με τους αντιπάλους μου. Θα προσπαθήσω να κάνω φίλους και να αποφεύγω τους καβγάδες. Μετά από ό,τι μου συνέβη, πρέπει να προσέχω, γιατί αλλιώς θα καταλήξω να κάνω κακό στον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα