«Ήρα» για τετράδα!

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου που αποδεικνύει ότι μόνο για σύνολο Football League δεν πρέπει να υπολογίζεται, κατάφερε να επικρατήσει κι άλλης ομάδας της Super League μετά από τον Αστέρα Τρίπολης και βρίσκεται μια «ανάσα» από τον ημιτελικό.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 15’ με αυτογκόλ ο Κόρμπος, όταν μετά από ωραίο ένα-δύο του Πουρτουλίδη με τον Τσιλιανίδη, ο πρώτος γύρισε την μπάλα στην περιοχή, αλλά ο άσος του Πανιωνίου που ερχόταν με φόρα έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα.

Ο Πανιώνιος, λίγο έλειψε να δεχτεί άμεσα και δεύτερο τέρμα, με τον Περόνε, να πιάνει κεφαλιά που τράνταξε το δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του αντέδρασε με τον Παντίδο, αλλά η κεφαλιά του σέντερ-μπακ χτύπησε στο δοκάρι.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ρομάνο με φάουλ που πέρασε απ’ όλους χωρίς προηγουμένως να τη βρει κανένας.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (91′ Καρασαλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης (70’ Πασάς), Περόνε (77’ Λουκίνας)

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης (6’ λ. τρ Κόρμπος), Καθάριος (58’ Γιάννου), Μασούρας (77′ Μπούζας), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής

Σκόρερς: 16’ αυτ. Κόρμπος, 74’ Ρομάνο

Κίτρινες: Μπαρτολίνι, Περόνε, Ρομάνο, Λουκίνας – Μασούρας, Καθάριος, Παντίδος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Ρισβάνης

Διαιτητής:: Κουτσιαύτης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα