“Ήρθε η ώρα για επιθετική ανάπτυξη”, είπε ο Θεοδωράκης στην διάσκεψη των Ένωσης Επιχειρηματιών

«Τα ψέματα απέτυχαν. Ήρθε ο καιρός για επιθετική ανάπτυξη και προοδευτικές λύσεις δικαιοσύνης», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 4η ετήσια οικονομική διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών με θέμα: “Επενδύοντας στο αύριο: η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αιχμή της ανάκαμψης”.

Όπως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού αυτό που έχει ανάγκη η χώρα είναι: «Μια στιβαρή διακυβέρνηση επαϊόντων – όχι τεχνοκρατών – που σε συμμαχία θα έλεγα με την παραγωγική, δημιουργική, κοινωνία θα αλλάξουν τα πάντα χωρίς να γκρεμίσουν τη χώρα. Αυτή ήταν η συνωμοσία του καλού στην οποία είχε καλέσει την κοινωνία το Ποτάμι την Άνοιξη του 2014. Είχαμε ήδη δύο μνημόνια. Από τότε προστέθηκαν άλλο ένα επίσημο και ένα ανεπίσημο».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης τίποτε δεν θα αλλάξει στην χώρα αν δεν συγκρουστούμε με τις κομματικές γραφειοκρατίες από στο δημόσιο: «Το Ποτάμι έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την διάλυση του κομματικού κράτους. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το καταφέρουμε γιατί δεν έχουμε δεσμεύσεις και παρά-κομματικούς μηχανισμούς στο κράτος».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα