Ήρθε και έδεσε ο Μέμφις Ντεπάι!

Ιερόσυλοι δεν είμαστε για να τον συγκρίνουμε τον Καντονά, τον Μπέκαμ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, αν ρωτήσετε τους φίλους της Μάντσεστερ θα σας πουν πως είναι το νέο αστέρι της ομάδας και καλώς φοράει τη φανέλα με το 7, την παραδοσιακά πιο βαριά της Γιουνάιτεντ.

Ο Μέμφις Ντεπάι στην τρίτη του εμφάνιση με τη Μάντσεστερ και στην πρώτη ευρωπαϊκή έκανε το καθήκον του. Με δύο γκολ κόντρα στην Μπριζ βοήθησε τα μέγιστα στο 3-1 της Γιουνάιτεντ που της δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Και όχι μόνο αυτό. Έκανε τον κόσμο της ομάδας να ονειρεύεται ότι μετά από χρόνια, ήρθε επιτέλους ένας ηγέτης στην ομάδα ικανός να την οδηγήσει ψηλά! Ο Ντεπάι είναι μικρός σε ηλικία (21), ίσως και σε δέμας (1,76), αλλά σαν ποδοσφαιρική προσωπικότητα είναι τεράστιος. Είναι ένα εξτρέμ με τσαμπουκά, ένας παίκτης που ξέρει να κάνει αυτό που λατρεύουν οι φίλοι της Μάντσεστερ και που θαύμαζαν τόσα χρόνια βλέποντας τον Καντονά, τον Ρονάλντο και τον Μπέκαμ. Να ξεκινά έξω από την περιοχή, να συγκλίνει και να στέλνει την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας.

Το αν θα αποτελέσει επί σειρά ετών τον ηγέτη της Γιουνάιτεντ θα το δούμε στην πορεία των χρόνων. Για την ώρα την έχει πάρει από το χεράκι και την οδηγεί στους ομίλους. Και εδώ που τα λέμε, δείχνει ότι μπορεί να ηγηθεί και της προσπάθειας επιστροφής στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και φυσικά κερδίζει πόντους και ο Φαν Γκάαλ με την επιλογή του…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα