Ίβιτς: «Η επιτυχία της ομάδας, όχι δική μου»

 

 

Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι σεμνός άνθρωπος και αυτό ήταν διακριτό από νεαρή ηλικία, όταν ήρθε στην ΑΕΚ να παίξει ποδόσφαιρο την προηγούμενη δεκαετία.

Αν και Βαλκάνιος, δεν είχε ποτέ αυτή την ιδιοσυγκρασία που συνοδεύει συνήθως τους συμπατριώτες του και τους Έλληνες. Έτσι, κι ως προπονητής παραμένει ταπεινός! Πανηγύρισε όσο χρειαζόταν μετά το 1-1 με τον ΠΑΟ και την είσοδο στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και στις δηλώσεις του τις επόμενες μέρες και ώρες δεν διατυμπανίζει την επιτυχία σαν δικιά του, αλλά ως κάτι ομαδικό.

«Η επιτυχία της κατάκτησης της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος ανήκει σε όλη την ομάδα και φυσικά όχι μόνο σε μένα. Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μας στα Play Off όπου μείναμε αήττητοι και που καταφέραμε να προσπεράσουμε ΑΕΚ και ΠΑΟ που ξεκίνησαν με δύο περισσότερους βαθμούς. Η ομάδα είχε κάποια προβλήματα, αλλά ήξερα τι αναλαμβάνω. Αποφάσισα με την καρδιά και την λογική και αυτή η προσέγγιση ήταν μοναδικός συνδυασμός για να κερδίζουμε»

Όσον αφορά στο μέλλον του, αποκάλυψε πως υπάρχει ήδη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και πως αυτό που μένει είναι να καθοριστούν οι χρονικές και οικονομικές λεπτομέρειες του συμβολαίου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα