Αήθης επίθεση στον δημοσιογράφο Σωτήρη Βετάκη

Η τρομοκρατία κατά της δημοσιογραφίας έκανε για ακόμα μια φορά την εμφάνισή της καθώς χθες το βράδυ (28/3) δέχτηκε μαφιόζικη επίθεση ο συντάκτης από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», Σωτήρης Βετάκης και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ στα θέματα Παναθηναϊκού στο μπάσκετ οδηγούσε στην Κηφισιά όταν ένας οδηγός μηχανής ήθελε να τον ρωτήσει πληροφορίες για ένα δρόμο. Όταν ο δημοσιογράφος κατέβασε το παράθυρο για να απαντήσει, ο μοτοσικλετιστής άρχισε να τον γρονθοκοπά στο πρόσωπο και στο σώμα. Την ίδια στιγμή ο γιος του βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

Ο Σωτήρης Βετάκης μετέβη άμεσα στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι τις προηγούμενες μέρες είχε δεχθεί «περίεργα τηλεφωνήματα στο σπίτι του για παραδόσεις δεμάτων» και άλλα συναφή.

Τώρα αν επιτέλους θα υπάρξει σοβαρή έρευνα σχετικά με τέτοιου είδους περιστατικά είναι αμφίβολο αφού και τις προηγούμενες φορές η ελληνική Αστυνομία δεν εντυπωσίασε ούτε για τον ζήλο της αλλά ούτε για την ευστοχία στην επίλυση των… μυστήριων επιθέσεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα