Αγγλία ή… σύνταξη για τον Φαν Γκάαλ!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την προπονητική του καριέρα ή να αναλάβει κάποια ομάδα στην Premier League και να διεκδικήσει τον τίτλο στην Αγγλία έχει λάβει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Γκάαλ!

Σε ηλικία 62 ετών, ο διάσημος προπονητής έχει θέσει έναν στόχο. Να σηκώσει κούπα στο καλύτερο, κατά την άποψή του, πρωτάθλημα στον κόσμο. Θα καθοδηγήσει την Ολλανδία στα γήπεδα της Βραζιλίας, το καλοκαίρι και αν δεν πετύχει το στόχο του, δηλαδή να συμφωνήσει με ομάδα στην Αγγλία, θα ανακοινώσει τη… συνταξιοδότησή του.

«Επιθυμία μου είναι να αναλάβω μία κορυφαία ομάδα στην Premier League. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες. Αυτή είναι μία προοπτική και θέλω να την πραγματοποιήσω. Αν δεν γίνει αυτό, θα αποσυρθώ από την προπονητική και θα πάω στην Πορτογαλία με τη σύζυγό μου. Φυσικά και μου αρέσει η Μπουντεσλίγκα, αλλά έχω κερδίσει ήδη τον τίτλο στην Γερμανία»!

Να σημειώσουμε ότι ο Λουίς Φαν Γκάαλ έχει κερδίσει το πρωτάθλημα στην Ολλανδία με τον Άγιαξ και την Άλκμααρ, στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα και στη Γερμανία με την Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα