Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Βιγιαφάνιες

Την αισιοδοξία του ότι στα επόμενα παιχνίδια ο Παναιτωλικός θα δείξει το βελτιωμένο πρόσωπό του, εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «agrinio-sports», ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Λούκας Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξένου παίκτη:
«Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ. Για τον κόσμο το είχα πει ξανά. Δεν είχα παίξει ούτε ένα λεπτό και ο κόσμος με είχε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Αυτός είναι και ο λόγος που παίρνω δύναμη και μπορώ παιχνίδι με παιχνίδι και δίνω περισσότερα. Θέλω να δώσω αυτό που έχω και μπορώ για την ομάδα. Σιγά – σιγά βελτιώνομαι και σε θέματα τακτικής. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν ήμουν τόσο καλός και προσπαθώ να δουλέψω για να βελτιώνομαι συνέχεια. Σίγουρα σιγά – σιγά θα είμαι καλύτερος. Είμαι σε καλή κατάσταση. Έπαιξα το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μου με τον Παναιτωλικό και ανεβαίνω μέρα με την μέρα.

Οι αντίπαλοί μας έβαλαν το πρώτο γκολ, εκτελώντας ένα φάουλ που πιστεύω ότι δεν ήταν και προηγήθηκαν. Εμείς όμως δεν τα παρατήσαμε και συνεχίσαμε να παλεύουμε για τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος βάλαμε την μπάλα κάτω, όπως μας είπε ο προπονητής και δεν είχαμε πρόβλημα. Σίγουρα εμείς δουλεύουμε για να πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο ότι θα παλέψουμε να μπούμε στα play off. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι σκυμμένο, να δουλέψουμε και μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε σε κάθε έδρα και θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη.

Σίγουρα είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις. Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε τρόπο, είτε να σκοράρω είτε να βγάλω κάποια ασίστ ή ότι άλλο χρειάζεται από εμένα ο προπονητής μου. Το άσχημο είναι ότι μετά τα δύο γκολ που έβαλα, ισοφαριστήκαμε. Βέβαια, μπήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε. Δεν έχει σημασία να θα σκοράρω εγώ με την Κέρκυρα ή κάποιος άλλος, αλλά να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Θέλω ο κόσμος να μείνει ήσυχος. Εμείς δουλεύουμε μέρα με την μέρα για να βελτιωνόμαστε και να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Τώρα ξεκινήσαμε να δείχνουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και σίγουρα στην συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα