Αλέξης Νείρος: Τι έχει να θυμάται από τον Γιώργο Αλκαίο

 

Ο Αλέξης Νείρος επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ, με νέο τραγούδι – ατάκα που έχει τον τίτλο «έχεις ξεφύγει»! Μια δυναμική, χορευτική ρούμπα που σε «ξεσηκώνει» από την πρώτη στιγμή! Το νέο τραγούδι του Αλέξη υπογράφει σε μουσική ο Βασίλης Ζουμπούλης αλλά και τους στίχους μαζί με τον Toni.

Η αρχή στο τραγούδι ερασιτεχνικά έχει ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία και το 1994 μπήκε στη ζωή μου επαγγελματικά. Το 1999-2000 ήρθε η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά με πολύ δυνατές συνεργασίες όπως με τους  Εύη Δρούτσα, Κωνσταντίνο Παντζή και Γιώργο Αλκαίο.

-Σίγουρα ξεχωρίζουν οι συνεργασίες που έχω περάσει πολύ ωραία και από τις οποίες έχω όμορφες αναμνήσεις όπως τα πρώτα χρόνια με τον Γιώργο Αλκαίο που κάναμε συναυλίες σε όλο τον κόσμο και μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω σε μέρη που ίσως και να μην μπορούσα να πάω ακόμα και τώρα.

 

-Πιστεύω από την εμπειρία μου μπορεί σε κάποια μέρη της Ελλάδος ο κόσμος να ξεσηκώνεται σε διάφορους ρυθμούς και να εκδηλώνεται περισσότερο αλλά γενικότερα οι Έλληνες αγαπάμε τα ελληνικά τραγούδια και ξέρουμε να διασκεδάζουμε όπου και από όπου κι αν είμαστε.

 

-Η βασική μου δουλειά είναι το τραγούδι που αγαπώ και κάνω τόσα χρόνια απλά έχω φροντίσει να δημιουργήσω ένα ωραίο cafe έτσι ώστε να το κάνω στέκι για φίλους και γνωστούς και μέσα από αυτό να έχω ένα επιπλέον εισόδημα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα