Αλβάρο Νεγρέδο… ο εκλεκτός των «ροχιμπλάνκος»!

Ο Αλβάρο Νεγρέδο, της Μάντσεστερ Σίτι, αποτελεί την επιλογή του Ντιέγκο Σιμεόνε, για την αντικατάσταση του Ντιέγκο Κόστα στην επιθετική γραμμή της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο 28άχρονος ποδοσφαιριστής, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα, αναμένεται να κοστίσει το ποσό των 31 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα της Μαδρίτης. Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο ομάδων έχουν ήδη γίνει, όπως και με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διευκρινιστεί αν θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία, ή όχι. Από τις πρώτες συζητήσεις διαφάνηκε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη μεταγραφή, ενώ και ο Ισπανός δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στην Primera Division, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής του Μάντσεστερ.

Η επίσημη πρόταση των 31 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται το θέμα να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες. Η Σίτι είχε αγοράσει τον Νεγρέδο, το περασμένο καλοκαίρι, από τη Σεβίλλη, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ, αν το κρατήσει στο δυναμικό της, θα δώσει άλλα 5 εκατομμύρια σε διάφορα μπόνους. Ο Νεγρέδο ξεκίνησε καλά τη σεζόν του στην Αγγλία, αλλά ένας τραυματισμός στον ώμο τον άφησε πίσω, με αποτέλεσμα να μην αποδώσει ανάλογα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα