Αλυσιδωτές αντιδράσεις για τη Μαρία Σαράποβα (pics)

 

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό προκάλεσε η δημόσια παραδοχή της διάσημης τενίστριας Μαρίας Σαράποβα, η οποία ομολόγησε ότι βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Οι αντιδράσεις πλέον, είναι αλυσιδωτές για την πανέμορφη αθλήτρια, καθώς την επομένη κιόλας της ανακοίνωσης, η NIKE απέσυρε τη χορηγία της, εκφράζοντας τη λύπη της για τις αρνητικές αυτές εξελίξεις, ενώ λίγες ώρες αργότερα, ανακοίνωσε και η Πόρσε την απόσυρσή της από τη σχετική λίστα. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, η Ρωσίδα καλλονή θα χάσει πάνω από 70 εκατ. ευρώ, τα οποία αντιστοιχούσαν στις συμφωνίες που είχε υπογράψει για τα επόμενα χρόνια.

Την ίδια στιγμή, η παγκόσμια ομοσπονδία Τένις εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμη και της αφαίρεσης των τίτλων της, αν αποδειχθεί ότι το διάστημα που τους κατέκτησε, ήταν ντοπαρισμένη.

Η Μαρία Σαράποβα, ωστόσο, δεν ήταν μία απλή αθλήτρια. Ήταν μία εκπληκτικά όμορφη γυναίκα, η οποία είχε προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό του αντρικού – και όχι μόνο – φύλου, με τις σέξι φωτογραφήσεις της και τις πόζες που έπαιρνε μπροστά στο φακό.

Ας θυμηθούμε ορισμένες από αυτές…

 

sharapova1

sharapova8

sharapova3 sharapova2

sharapova7 sharapova6 sharapova5 sharapova4

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα