Αναστασίου: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στο Μπακού ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, μία μέρα πριν από την κόντρα της ομάδας του με την Καμπάλα για τα Play Off του Europa League.

Ο τεχνικός των πρασίνων ήταν ξεκάθαρος στην προβοκατόρικη ερώτηση των Αζέρων για το αν η σειρά των αγώνων αποτελεί ευκαιρία για «εκδίκηση» μετά τον αποκλεισμό των Κυπρίων του Απόλλωνα Λεμεσού από την Καμπάλα, αφού απάντησε με ένα ξερό «όχι», ενώ για το παιχνίδι της Πέμπτης είπε: «Θέλουμε τη νίκη. Σε ένα ευρωπαϊκό ματς και ειδικά στα play offs, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Έχουμε δει την Καμπάλα στα ματς της Ευρώπης και του πρωταθλήματος, την γνωρίζουμε και εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Όταν εκπροσωπείς τον Παναθηναϊκό, πάντα λειτουργείς υπό πίεση και πρέπει να μάθεις να λειτουργείς έτσι. Δεν πρέπει να είναι ο στόχος μας ένα ματς. Έχουμε και τη ρεβάνς στην Αθήνα. Σε κάθε ματς πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Δεν με φοβίζει το ματς. Έχω μιλήσει στα παιδιά και θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Νίκος Μαρινάκης που είπε: ««Πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από τη Μπριζ. Ήταν μία άτυχη και δύσκολη στιγμή. Πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι το έχουμε ξεπεράσει. Η Καμπάλα είναι μία καλή ομάδα. Δεν βρίσκεται τυχαία εδώ. Είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε το 100%” ήταν το σχόλιο του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα